創世紀討論區(UO - Ultima Online)

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4067|回復: 15

沒有x78的日子~悶了

x78 們..你們都去那裡了?
沒有你們的日子真得很悶.快點回來吧!
快點來桶痔UO.....
不然真得悶了.....
UO 沒有你們x78統治變得很亂了

統治是這樣子嗎???
回復 支持 反對

你們以為大家都跟妳們一樣閒著沒事整天打UO的喔!
回復 支持 反對

求戰書又不是甚麼...

X78 去了征戰索瑪利亞了..
回復 支持 反對

deleted due to duplicate below

deleted due to duplicate below

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

原帖由 i_djinn 於 2009-5-16 09:36 發表
求戰書又不是甚麼...

X78 去了征戰索瑪利亞了..

;P ;P

Control UO need to move shard?

I know the reason why...

Because................

本帖子中包含更多資源

x
回復 支持 反對

deleted due to duplicate above

deleted due to duplicate above

本帖子中包含更多資源

x
回復 支持 反對

原帖由 slayer888 於 2009-5-16 13:10 發表

;P ;P

Control UO need to move shard?

I know the reason why...

Because................

他有說轉伺服器?

UO沒有索馬利亞這個伺服器吧0.0

話說

你收集資料也真厲害耶

上面那張我死的照片是快一星期前唯一死了一次的照片

沒想到你保存的真好

而且應該是前面4 5支衝進來我被作掉的畫面吧

5 VS 1死了很丟人? 我不覺得耶

就像你被5人一起做掉你也一樣不服氣吧

呵  接下來該不會又要口水我要找我1 VS 1吧

我自認跑的沒你快 科技沒你精良 先天條件不如人的情況下

那還有啥好比的

還有阿

毒誓別亂發

有些事情你自己知道就好

愛口水愛打嘴砲是你的自由

要是因為這樣你身體上有某些地方病變了 這樣是很不好的

好好保重身體啊
回復 支持 反對

索馬利亞只是說說笑而已.
居然可以reply @@

TO: PENNY ...
那個拉著媽媽裙子要糖果的小妹妹. 無賴至極, 可以完全不理會, 不用回覆吧.

回復 支持 反對

TO:penny

slayer888已經發了毒誓說沒用任何外掛和加速了

你們再口水就真的是太難看了,我是不知他是否誠實

但如此毒誓,應該沒人敢亂來
回復 支持 反對

原帖由 redsox 於 2009-5-16 17:18 發表
slayer888已經發了毒誓說沒用任何外掛和加速了

你們再口水就真的是太難看了,我是不知他是否誠實

但如此毒誓,應該沒人敢亂來

我沒有口水他的意思

是提醒他

當然他誠實就最好了

我也真的希望他誠實0.0
回復 支持 反對

原帖由 penny 於 2009-5-16 15:35 發表

他有說轉伺服器?

UO沒有索馬利亞這個伺服器吧0.0

話說

你收集資料也真厲害耶

上面那張我死的照片是快一星期前唯一死了一次的照片

沒想到你保存的真好

而且應該是前面4 5支衝進來我被作掉的畫面吧

5 VS 1 ...

Just say you are SCARED

1 v 1, ON FOOT, no running off screen

UP FOR IT or shut the hell up?

Prove to me you're better than me.

I have about 2,000 photos of dead x78.  I just posted 30 of them because the files are too huge and take too long.

As for u saying you only got 1 dead photo and its by 5 people killing you? PLEASE STOP BULL$HIT CC and C old monkey.

photo 1 = you (C old monkey)
photo 2 = you (CC)

I dont mind posting more of your dead photos if you want

CC
C Old Monkey
penny

1 v 1 = who can beat me in x78? NONE.  Dont dream okay?

Plus, honestly! You're a garbage only front of me.

Even I on foot = still can woop your @ss.

Wanna try? Bet 10 mil?

No running off screen.  <-- very simple 1 rule.

You can chug
You can eat apples
You can be on horse (while i on foot)

Now stop whining anymore and accept this 1 v 1.

Otherwise shut the FARK up.

PS: All the photos = taken within this week.

THIS WEEK (START FROM MONDAY TO SATURDAY)

x78 only show up for 3 days.  And you are ONLY here for 1 day.

NOW please sHUT THE HELL UP, you TRASH.;P

本帖子中包含更多資源

x
回復 支持 反對

原帖由 slayer888 於 2009-5-17 00:23 發表

Just say you are SCARED

1 v 1, ON FOOT, no running off screen

UP FOR IT or shut the hell up?

Prove to me you're better than me.

I have about 2,000 photos of dead x78.  I just posted 30 of th ...

我又猜中了

說到最後永遠都是1 VS 1

真可憐啊

現在早就是團戰的時代了

進步一下吧

而且還生氣罵人垃圾

哈 我都還好心提醒你要注意身體

免得有啥病變呢

情緒太激動 有些地方如果爛掉了 可能會好不了然後爛更多

我是說如果喔  希望你沒有

你要小心啊
回復 支持 反對

原帖由 penny 於 2009-5-17 12:53 發表

我又猜中了

說到最後永遠都是1 VS 1

真可憐啊

現在早就是團戰的時代了

進步一下吧

而且還生氣罵人垃圾

哈 我都還好心提醒你要注意身體

免得有啥病變呢

情緒太激動 有些地方如果爛掉了 可能會好不了然後 ...

I don't care

This is a game.

You wanna say that you ONLY died 1 v 5.  And think you are so strong.

So I offered this kind of 1 v 1 for you to PROVE TO THE AUDIENCE.

However, too bad so sad!

You are SCARED!.

That's it.

Dont talk about REAL LIFE.  This is UO forum.  Why you need to put about my health here in forum?

It is not necessary and out of topic at the moment.

Just say,

1 v 1, are you SCARED?

If not, do it now.

If yes, shut the hell up.

Very simple!  Thank you!
回復 支持 反對

yees.. just a game....

sometimes, I look back to my 1.5 old son...  the real world and family is more important.

Wish you all dont forgot your family!

Twinstar
回復 支持 反對