創世紀討論區(UO - Ultima Online)

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: slayer888

Guild War: SM vs X78

原帖由 basara 於 2009-7-6 18:46 發表
法師不能唸隱身技能,不能放牆,
那你怎摸不說龍師  ,不能帶龍lol
uo都給你們玩就好呀

我們都不是在講這個重點。

你又在逃避問題啦。

SM VS x78 GUILD WAR  《-- 你明白這句嗎????

但另外重點就是,你們都人多過我們還要像烏龜一樣。

我想如果日本的玩家看到,一定笑死
回復 支持 反對

原帖由 basara 於 2009-7-6 18:46 發表
uo都給你們玩就好呀

我在說什麼意思,你完全不明白LOL
還有怎麼還是沒有回答????
回復 支持 反對

uo都給你們玩就好呀
事實上甘狗某次跟我在b旅館屋頂1v1被我宰了以後他就真的說龍師帶龍怎麼算是1v1?
然後他們ㄡ用出大絕招--圍毆
回復 支持 反對

你們是什麼咖?
你說怎樣就怎樣唷
白癡

別像小朋友到處嚷嚷
沒糖就是沒糖
回復 支持 反對

原帖由 DINDIN7799 於 2009-7-6 19:58 發表
事實上甘狗某次跟我在b旅館屋頂1v1被我宰了以後他就真的說龍師帶龍怎麼算是1v1?
然後他們ㄡ用出大絕招--圍毆

WAHAHAH

FIREANGEL, lie more???

1 v 1 on Britain roof = I DIE??!! WHEN?!?!?!?

You + Dragon = 1 v 1 my teammate

I saw = kicked your ass = YOU DIE <-- understand this word?? YOU DIED.  2 v 2 You died

me + teammate VS you + dragon = 2 v 2

Got it???

VERY SIMPLE.

This is the story.  Dont twist the fact ^___^

Let me send you the link for reference just in case you wanna lie more!! bitch! HAHAHAHAHA

http://www.playuo.net/viewthread.php?tid=2773&extra=page%3D4

回復 支持 反對

原帖由 vm6 於 2009-7-6 20:18 發表
你們是什麼咖?
你說怎樣就怎樣唷
白癡

別像小朋友到處嚷嚷
沒糖就是沒糖

Where is your UO char name???

No UO char name?

Ok Garbage, please shut up ^___^
回復 支持 反對

Because x78 Nicole likes to talk $hit even they lose the champ spawn and ran out to t2a to "TRAP"

Therefore, I would like to present a punishment again.

Enjoy the night people ^_^

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

Nicole said 1 v 1 me. End up he scared to go into my gate.

But his friend...............

>___<

Sorry! Wait a Minute! Your Nicole turtle egg friend is coward and scared to come help you.

So I am very sorry >__<

本帖子中包含更多資源

x
回復 支持 反對

這張是2009-07-06 ,死亡時間22:55:34

回復 支持 反對

原帖由 Alan-Wong 於 2009-7-6 23:59 發表
這張是2009-07-06 ,死亡時間22:55:34

Yes, I dont mind dying by 10 v 1 ^__^

Good job killing me 10 v 1.

How about 1 v 1? Wanna bet 10 mil can kill me 1 v 1?

HAHAHA
回復 支持 反對

And this is yours ^__^

Enjoy.

本帖子中包含更多資源

x
回復 支持 反對

你隻大陸仔甘狗,死就話人10 v 1,好心你唔好吹水啦,快d去乃西啦haha
回復 支持 反對

甘狗你敢嗆馴師1v1然後還不能帶龍這話我看ㄝ只有你講的出口喔
那請問一下你們公會馴師在打架帶不帶龍阿??
還是那乾脆不要動站著給你打比較符合你的要求喔??
被秒了就叫同伴開始用圍毆這ㄝ是你們一貫作風咩~~~
不要不敢承認自己1v1被秒掉阿~~~還馴師不能帶龍哩~~~真有你的喔
回復 支持 反對

原帖由 slayer888 於 2009-7-7 00:11 發表
And this is yours ^__^

Enjoy.

大陸甘狗..這張相是何年何日?

回復 支持 反對

1 v 1 me die??
WHEN?
REALLY?

Fireangel you so stupid. The thread already posted the truth, and you wanna speak lie.

When did I die on Britain roof that day??

Are you on9?

You died on the roof and cry in Luna bank.

WHAT DO YOU WANT?

HAHAHAHAHAHAHA

Yes, alan wong, speaking of fact, i die is by 1 v 10.  This is fact.

You wanna try 1 v 1 me now, since you think you're so good?

Btw, Jms just told us to SH fight, and end up he recalled and his friend died.

SORRY AGAIN!

本帖子中包含更多資源

x
回復 支持 反對