創世紀討論區(UO - Ultima Online)

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3078|回復: 7

請問, 打紅蜘蛛 Navrey 時, 點樣啟動落石?

請問, 打紅蜘蛛 Navrey 時, 點樣啟動落石?

我見到地圖裡面有三條石柱, 石柱上面都有一舊寧寧舍舍唔同樣0既石頭
係咪同時間三個人雙按果三塊石頭就可以?

如果一個人時可唔可以做到?
我頭先去到見有人打緊, 咁0岩佢就啟動0左落石, 好爽
但周圍只係見到佢一個, 無其他人幫佢手
有無師兄可以教我一個人要點做?

thanks alot

每天的順序 會變更,要一個個去試
試出來了,當天就照那順序去按就ok了
開關的發光時間 必須 用飛行or騎乘 才來的及
必須讓三個開關都在發光 狀態 機關就會啟動
回復 支持 反對

三個柱子的時間分別是90 、60 、30秒
所以當然是從90秒開始按
回復 支持 反對

u need to fly.. or ride in horse.... otherwise, you wont enough fast to click 3 column
回復 支持 反對

三個柱子的時間分別是90 、60 、30秒
所以當然是從90秒開始按
DUNK 發表於 2011-3-2 19:29

有 90,60,30 秒咁耐?
我去試過, 係感覺到有0的長有0的短
但最長果個我覺得都只係得大約6秒.........
回復 支持 反對

有 90,60,30 秒咁耐?
我去試過, 係感覺到有0的長有0的短
但最長果個我覺得都只係得大約6秒......... ...
ivanbbq 發表於 2011-3-3 13:11

應該沒那麼長
若是時間間隔 都有30秒,我也不用每次都用全速飛行了
不過,詳細時間我也沒計算過就是啦
回復 支持 反對

不好意思 太久無打 記錯了 是9、6、3 秒
回復 支持 反對

收到, 唔該晒呢
回復 支持 反對